Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Partners


De hand die zo centraal staat in ons logo reiken wij graag uit naar mensen die onze passie voor Aboriginal kunst en het land Australië delen.
In de afgelopen jaren zijn verschillende vruchtbare samenwerkingen opgezet die niet alleen tot plezier, maar zeker ook tot inspiratie leidden. Graag presenteren wij in het kort een aantal van onze partners.

Fivesenses
Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert Fivesenses al sinds maart 2005 reizen op maat naar Australië en Nieuw-Zeeland. Sinds 2009 delen Aboriginal Art Gallery en Fivesenses samen een pand in de Jufferstraat te Rotterdam. 

Geoffrey Gurrumul Yunupingu
Aboriginal muziek wordt doorgaans geassocieerd met de didgeridoo, maar Gurrumul’s gitaar zorgt voor toegankelijk klinkende muziek. Van oorsprong komt Gurrumul uit Arnhemland, het immense gebied ten oosten van Darwin. Tegenwoordig wordt hij echter niet alleen meer in z’n eigen land gewaardeerd, maar vallen ook Europa en Amerika voor zijn prachtige, hoge stem.

Rob Glastra Fotografie 
Rob Glastra Fotografie- en Videostudio is een studio die zich alleen bezighoudt met bedrijfsmatige fotografie en video-opnamen. Van de kleinste diamant tot het grootste bouwobject en van hightech vluchtsimulator tot aan de ambachtelijke producten van de zilversmid. Rob’s passie voor het vak zorgt voor een kwalitatief en creatief beeld van uw onderneming.

Thijs Heslenfeld
Naast schilderkunst en glaskunst, biedt Aboriginal Art Gallery ook fotografie. Reisfotograaf Thijs Heslenfeld verstaat als geen ander de kunst om Australische beelden op indringende wijze vast te leggen. Gewapend met camera en een enorme dosis geduld is hij reeds talloze malen en steeds voor lange tijd door Australië getrokken. Vooral de Outback is aan Thijs besteed.

Nomad Two Worlds
Dit kunstproject is een samenwerkingsverband tussen diverse Aboriginal kunstenaars uit Australië en gecreëerd door de wereldberoemde fotograaf Russell James. In dit project proberen zij door middel van kunst, muziek en film te komen tot een krachtige uitdrukking van hun wil om tot verzoening te komen. 

 

Lees meer

Fivesenses

 

 

 

 

 foto Thijs Heslenfeld

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam