Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Privacy


Het privacy en cookie beleid van Aboriginal Art Gallery Rotterdam

1. introductie

Dit is het privacy en cookie beleid van Aboriginal Art Gallery Rotterdam. Aboriginal Art Gallery Rotterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke gegevens verzameld via deze website/webshop. Persoonlijke data betreft alle data die direct of indirect gebruikt kan worden om jou als persoon te kunnen identificeren.

Bij Aboriginal Art Gallery Rotterdam wordt uw privacy gerespecteerd en wordt er voldaan aan de vastgestelde eisen zoals vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. In dit privacy en cookie beleid geven wij verklaring aan de redenen waarvoor uw gegevens worden gebruikt en wat uw rechten zijn ten opzichte van uw persoonsgegevens.

2. gegevensverwerking doeleinden

Aboriginal Art Gallery Rotterdam verzamelt en verwerkt gegevens voor de volgende doeleinden:

Service:

Alleen als u toestemming geeft:

3. Categorieën van persoonsgegevens

Als u een order plaatst op onze webshop zal Aboriginal Art Gallery Rotterdam tenminste de onderstaande persoonsgegevens verwerken:

Als u onderdeel wilt uitmaken van onze mailinglijst, moeten we op zijn minst beschikken over de volgende persoonlijke gegevens van u:

4. Verstrekking van gegevens aan derden

Aboriginal Art Gallery Rotterdam respecteert de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij zullen nooit uw persoonlijke gegevens aan derden verkopen. Wij maken uw persoonlijke gegevens uitsluitend openbaar aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of aanvraag of wanneer we worden verplicht om de informatie beschikbaar te stellen aan een bevoegde rechtbank of autoriteit.

5. Websites van derden

Deze privacy statement en Cookie verklaring is niet van toepassing op websites van derden die in verband worden gebracht met onze website/shop via links. Dergelijke websites/shops zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en privacy verklaringen zoals vastgesteld op deze websites/shops.

6. Wijzigingen in de privacy en cookie verklaring

Aboriginal Art Gallery Rotterdam kan deze Privacy en Cookie verklaring wijzigen. Om deze reden adviseren wij u om de Privacy en Cookie verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u zich bewust bent van deze eventuele wijzigingen.

7. Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U kunt Aboriginal Art Gallery Rotterdam te allen tijde verzoeken om de persoonlijke gegevens die zijn verzameld te bekijken, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Voor dergelijke verzoeken of andere vragen over deze Privacy en Cookie verklaring kunt u een email sturen naar info@aboriginal-artgallery.com of een brief schrijven naar:

Aboriginal Art Gallery Rotterdam
Mariniersweg 24
3011 NN Rotterdam
Nederland

8. Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekst bestand dat wij naar uw browser sturen zodat wij uw browser de volgende keer dat u de website bezoekt automatisch kunnen herkennen. Cookies kunnen informatie verzamelen die gekoppeld zijn aan het gebruik van de website, bijvoorbeeld welke pagina’s u bezoekt en de duur van de gebruikssessie.

Aboriginal Art Gallery Rotterdam maakt gebruik van cookies die strikt noodzakelijk zijn voor de functionaliteit van onze website. Deze coockies stellen u in staat om gebruik te maken van onze website en haar functies zoals het krijgen van toegang tot beveiligde gebieden. Zonder deze cookies werken specifieke kenmerken van de webshop zoals winkelmandjes en online betalingen niet. U kunt uw computer zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat u wordt gewaarschuwd als een website om cookies vraagt. Dit kan echter betekenen dat u niet langer alle functies van de website/shop kunt gebruiken.

Pas na het verkrijgen van uw toestemming zal Aboriginal Art Gallery Rotterdam cookies plaatsen die niet strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website/shop. Als u ons hier geen toestemming voor geeft worden deze cookies niet op uw computer geplaatst.

Deze Privacy en Cookie verklaring is voor het laatst op 25 augustus 2016 gewijzigd.

Lees meer

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam