Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Over AAG


Specialist in Australische inheemse kunst.

Aboriginal Art Gallery Rotterdam vertegenwoordigt sinds 2007 in het hart van Rotterdam de inheemse cultuur uit Australië. Met veel toewijding en gebruik van het inmiddels in jaren opgebouwde netwerk, exposeert Aboriginal Art Gallery Rotterdam regelmatig hedendaagse Aboriginal Fine Art van al gevestigde inheemse kunstenaars, maar vooral ook van nieuwe en opkomende talenten.

Met regelmatig wisselende exposities van originele Contemporary Aboriginal Fine Art brengen wij deze moderne en bijzondere kunstvorm onder de aandacht en laten wij u kennismaken met ons uitgebreide aanbod aan kunst.

Aboriginal Art Gallery Rotterdam is trots dat het intensief samenwerkt met een geselecteerd aantal Art Centers en individuele Aboriginal kunstenaars door middel van de promotie en verkoop van hun kunst.

De verkoop van de originele kunstwerken op canvas en papier en het glaswerk wordt volledig uitgevoerd in het kader van de Art.Trade Fair.Trade of Indigenous Art Code. Hierbij zijn alle kunstwerken voorzien van een echtheidscertificaat, bijbehorend achtergrondverhaal en biografie van de kunstenaar.

Welkom aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

Water Dreamings 2.JPG expo oktober 2014a

expo oktober 2014d Over ons 3

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam