Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Voorwaarden Kunstuitleen


Hoe werkt onze kunstuitleen?
U schrijft zich via het Contactformulier in als deelnemer, waarna u één of meerdere kunstwerken kunt lenen. Bij alle overeenkomsten geldt een uitleentermijn van onbepaalde tijd, maar minimaal 12 maanden. U kiest één of meerdere kunstwerken uit onze kunstuitleencollectie. Dit kan al vanaf €15,- per maand per kunstwerk. U betaalt geen inschrijfgeld en het maandelijkse huurtarief is afhankelijk van de waarde van het geleende kunstwerk. Bent u inmiddels aan het kunstwerk gehecht, dan heeft u altijd het recht om het te kopen tegen de oorspronkelijke verkoopprijs. Koopt u het kunstwerk binnen de eerste 12 maanden, dan wordt 50% van het inmiddels betaalde huurtarief minus btw verrekend met de verkoopprijs van het kunstwerk. Dit geldt alleen als u het kunstwerk in één keer aanschaft en betaalt. De kunstuitleenovereenkomst is ook om te zetten in een koopovereenkomst in maandelijkse termijnen. (voor meer informatie gebruik Contactformulier of neem contact op met de galerie)

Inschrijving
Bij de inschrijving als deelnemer dient u een geldig legitimatiebewijs en een recente adresbevestiging te overleggen. Na ondertekening van de kunstuitleenovereenkomst kunt u het kunstwerk van uw keuze direct meenemen of door ons op uw huisadres laten bezorgen. Indien u interesse heeft in één of meerdere kunstwerken en deze wilt komen bekijken, maak dan vooraf een afspraak en dan kunt u gelijk aangeven om welke kunstwerken het gaat.

Verzekering
Het is mogelijk een verzekering bij ons af te sluiten in de kunstuitleenovereenkomst. De premie bedraagt tussen de 2,5% en 4% en is afhankelijk van het kunstwerk. De premie wordt berekend over een minimale looptijd van 12 maanden en komt bovenop het maandelijkse huurtarief.

Reserveren
Het is mogelijk een bepaald kunstwerk dat al is uitgeleend te reserveren. Wanneer dit kunstwerk wordt terug ontvangen, krijgt u van ons bericht.

Vervoer
Alle kunstwerken kunnen worden gebracht en/of gehaald. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van afstand en grootte van het kunstwerk. Vraag naar de voorwaarden via Contactformulier of neem contact op met de galerie.

Lees meer

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam